Loading...

Sådan undgår du at blive negativ påvirket af din eks

 

Genkender du dig selv i følgende?

  • Du har egentlig lyst til at afbryde forbindelsen med din eks, så I hver især kan komme videre med livet. Men, I har jo børn sammen og et samarbejde er uundgåeligt.

  • Du føler, at din eks påvirker dig og dit liv på en negativ måde- selvom I ikke længere er sammen.

  • Du har svært ved at være i rum sammen med din eks.

  • Du oplever ofte tankemylder og stress, grundet endnu en konflikt med din eks.

  • Du mærker tilbagevendende følelser som vrede, skuffelse, afmagt og føler dig fanget i en negativ spiral.

 

Energien som du bruger på at lade din eks påvirke dig følelsesmæssigt, har langt større indflydelse på dit liv end du aner.

I jeres forhold/ægteskab oplevede du sikkert det samme. Her var det drømmen om at han ændrede sig, begyndte at tage ansvar eller udviste mere kærlighed og anerkendelse, der fyldte dit følelsesregister.

Nu er du videre- og så alligevel ikke! For din eks påvirker dig stadigvæk, og derfor hænger du fast i fortiden. Det har indflydelse på alle omkring dig, som har behov for dit nærvær og din tilstedeværelse, og ikke mindst slider det på dig.

 

Giv dig selv lov til at komme videre…

 

Det kan lige nu, synes helt umuligt. Men faktisk er det muligt at komme videre fra smerten, skuffelsen og svigtet forbundet med et brud. Ved at arbejde intensivt med dig selv, kan du med tiden lære at overvinde de komplicerede følelser og konflikter fra fortiden, som du alligevel ikke kan ændre.

Kun ved at slippe og acceptere fortiden, kommer du videre med dit liv.

Det lyder nemt, ikke?

Nej! Jeg ved godt at det langt fra er let at komme sig over et konfliktfyldt brud- og specielt ikke når der er børn involveret. Tro mig, jeg har prøvet det. Derfor ved jeg også, at det kan lade sig gøre. Men det kræver at du er klar til at skabe forandring. Jeg kan hjælpe dig med redskaberne, perspektiverne, motivationen og øvelserne der skal til for at skabe varig forandring.

Men viljen og styrken findes inde i dig.

 

Hvad lærer du på kurset?

 

Trin 1 – Få ro i hovedet

Trin 2 – Vend smerten i dit liv til styrke og læring

Trin 3 – Slut fred med dig selv

 Det får du på kurset:

  • Håndgribelige redskaber, som får dig til at tænke på en ny måde.

  • Jeg guider, støtter og motiverer dig gennem de 3 trin, gennem små videoer

  • Mit allerbedste redskab ift konflikthåndtering
  • Selvkærlige lydfiler, som styrker din mentale robusthed og øger din selvværdsfølelse

 

Bonusser 

Lydfil: Bliv på egen banehalvdel

Lydfil: Morgen og aften energi og selvværdsboost

 

Prisen for kurset

Du får adgang til dette spritnye online kursus til en intropris på kun 397 kr., normalpris 794kr.

Tilmeld dig kurset ved at mobilepay 397kr til 60 16 22 54 og skriv din mail adresse i kommentarfeltet ved overførsel eller send den til mig på info@louisekjergaard.dk. Så sender jeg dig fluks dette spritnye online kursus, som hjælper dig med at give slip på din eks, så du kan komme videre. 

 

Udtalelser fra tidligere deltagere

”Yes Louise, de øvelser virker bare, nu reagerer jeg ikke længere følelsesmæssigt, når jeg møder min eksmand eller når vi taler sammen. Jeg kan høre hans navn, uden at få det dårligt”

”Okay det er sgu ret vildt, undskyld jeg bander, men jeg kan virkelig mærke nu at jeg har givet slip. Det har givet en ro inde i mig, at jeg ikke længere bruger tid og energi på at tænke på alle de ting ved min eks, som jeg alligevel ikke kan ændre. Tag Louises kursus, kan virkelig kun anbefale det, hun ved hvad hun taler om.”

”Jeg er virkelig overrasket over, hvor gode de øvelser er. Jeg er glad for alt det dette kursus har givet mig. Jeg føler mig styrket og mere positiv og jeg elsker mine nye selvkærlige vaner.”

”Jeg elsker lydfilerne Louise, jeg oplever et vildt energiskifte, fra at vågne om morgenen med en tung energi, vågner jeg nu og er glad og motiveret.”

"Jeg øver mig med dine værktøjer og føler jeg er blevet mere bevidst om, hvornår jeg ryger tilbage i de negative tanker og er blevet meget bedre til at bryde dem. Jeg kan mærke at han ikke tricker mig ligeså meget mere og jeg er blevet bedre til at sige fra for hans tyrrani - så det er positivt. Det går mere og mere op for mig, hvor vigtigt den opgave med at give slip er for mig og for dem i mine omgivelser."

 

 

Jeg er ude på den anden side af en skilsmisse med et konfliktfyldt samarbejde og et knækket selvværd. Jeg arbejder med og for kvinder, som har tilsidesat deres egne behov i parforholdet og som et resultat oplever, at de har mistet sig selv og at selvværdet har ramt bunden.

Mine kurser hjælper dig med at genopdage dine styrker, og finde tilbage til dig.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe har jeg adgang til kurset?

For altid - Når først du har købt adgang til kurset en gang, kan du altid vende tilbage til indholdet. Du får adgang til kurset med det samme efter køb.

Hvad hvis jeg har yderlige spørgsmål?

Så skriver du bare til mig (info@louisekjergaard.dk) og stiller dit spørgsmål. Jeg svarer altid indenfor 48 timer.

Hvor foregår kurset?

Kurset foregår online, så du kan tage det hjemme i trygge og rolige omgivelser.

Hvad indeholder kurset?

Kurset består af 3 trin med videoer og øvelser, som du kan gå i gang med, når det passer dig.